Forvis Mazars lanserar sitt nya, globala nätverk

Vi är glada att kunna meddela att Mazars och den ledande amerikanska revisionsbyrån FORVIS från och med den 1 juni 2024 bildar ett nytt nätverk och nu verkar under ett gemensamt, globalt varumärke, Forvis Mazars.

Det är ett spännande steg på den redan pågående tillväxtresan, som ger oss ökad kapacitet och gör oss till en av de 10 ledande, globala aktörerna inom branschen. Det innebär att vi nu på ett ännu bättre sätt kan hjälpa dig och ditt företag att följa era egna tillväxtplaner.

Som tidigare kommer du att kunna dra nytta av samma utbud av tjänster och höga expertis från våra experter inom revision, skatt och rådgivning, men nu med tillgång till ännu fler internationella resurser.

Vi ser det nya nätverket som en positiv utveckling av flera anledningar:

Samma team, större skala

Mazars integrerade verksamhetsmodell som finns i över 100 länder och territorier består, men i större skala och med högre kapacitet genom våra kollegor i USA.

Starkare i USA

Vi kommer nu att bättre kunna stödja våra kunder med aktiviteter i USA. Med Forvis Mazars har vi nu tillgång till ytterligare 6 000 experter fördelade över hela USA, alla med samma ambition att erbjuda utmärkt kundservice och leverera tjänster av högsta kvalitet.

Kundservice i fokus

Vi är fortfarande dedikerade till att ge bästa service och upplevelse, vara lyhörda och personliga. Våra kunniga experter, lokalt såväl som globalt, står redo att erbjuda sin kompetens och branscherfarenhet för att på bästa sätt hjälpa dig på din tillväxtresa.

Bred branschexpertis

Både Mazars och FORVIS har genom åren utvecklat stor kunskap och erfarenhet inom en bred palett av olika branscher. Tillsammans – som Forvis Mazars – kommer vi att kunna erbjuda större insikter och specialistkompetens, oavsett om du är verksam i Sverige eller har världen som ditt arbetsfält.

Läs gärna mer om det nya nätverket i vårt pressmeddelande.

Vi ser fram emot denna nya resa!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *