Mazars expanderar sin verksamhet i Sverige och erbjuder nu omfattande IT-tjänster

Genom samarbeten med kollegor runt om i Europa har vi kunnat erbjuda ett stort antal tjänster inom IT Audit, Advisory and Data Analytics. Som en del i satsningen att erbjuda IT-tjänster är vi nu otroligt glada över att förstärka vår verksamhet i Sverige genom att vi sedan några månader tillbaka har en ansvarig person för IT-revision och dataanalys på plats på vårt kontor i Stockholm. Vi har även lyckats rekrytera en mycket sällsynt Data Analytics Manager, som helt enkelt är den datamagiker alla skulle vilja ha, men få kan hitta.

Vi har nu etablerat vår enhet och tar oss an uppdrag inom IT- och cybersäkerhet, inklusive tredjepartsgranskningar och dataanalyser. Bland våra tjänster hittar ni bland annat:

  • IT Audit and Assurance: tredjepartsgranskningar, GDPR- och privacy-granskningar, internrevisionstjänster inom IT, kontrolltestning och granskningar inom exempelvis cybersäkerhet, IT-styrning, projekt, applikationssäkerhet.
  • Cyber Security Services: penetrationstester, BCM och DR inclusive test av planer, sårbarhetsgranskningar, ISO 27001 and PCI-DSS-granskningar, Forensik, Ethical Hacking.
  • Data Analytics Services: avancerade dataanalyser, business intelligence-tjänster, data visualisering, automatiska rapporteringsflöden mm.

Det är för oss otroligt roligt att nu kunna erbjuda en bredare portfölj av tjänster med koppling till IT, tjänster som länge varit efterfrågade av våra kunder i Sverige.

Kontakta oss gärna om du har specifika frågor kring IT- och cybersäkerhet eller bara vill diskutera hur det kan påverka dig och ditt företag.

Besök vår hemsida för mer information.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *