Den 15 november offentliggjordes nyheten om att Mazars och FORVIS bildar ett nytt, unikt, internationellt topp 10 nätverk. Förändringen är ett steg på den fortsatta, globala tillväxtresan.

Mazars, en av de ledande internationella revision, skatte- och rådgivningsbyråerna och FORVIS, den åttonde största revisionsbyrån i USA, skapar nu gemensamt ett nytt globalt topp 10 nätverk. Förändringen är ett steg på vår fortsatta, globala tillväxtresa och bygger vidare på Mazars North America Alliance som bildades 2019, där FORVIS är en av medlemmarna. Det nya nätverket kommer att drivas och profileras under ett enda globalt varumärke, Forvis Mazars, och träder i kraft den 1 juni 2024.

Genom det nya nätverket positionerar sig båda företagen för fortsatt global tillväxt genom att utöka sin kapacitet att hjälpa ännu fler kunder världen över, särskilt de som verkar inom en internationell marknad. Unikt med det nya nätverket är att det består av endast dessa två medlemmar (FORVIS och Mazars) som tillsammans står för ett smidigt och flexibelt arbetssätt, som levererar hög kvalitet och är av den storlek globalt som krävs för att möta både nuvarande och framtida kunders behov.

”Jag är verkligen glad över att Mazars och FORVIS har tagit detta förändringssteg och ser fram emot de möjligheter det kommer att innebära för båda verksamheterna i att hjälpa våra kunder och stödja våra medarbetare”, säger Hervé Hélias, styrelseordförande i Mazars Group. ”Vi är stolta över att introducera en ny och banbrytande nätverksmodell i vår bransch och ser fram emot att fortsätta resan tillsammans. På Mazars har vi ett stort engagemang i att hjälpa våra kunder att bygga och växa sina verksamheter, och att bilda detta tvåföretagsnätverk med FORVIS kompletterar vårt nuvarande internationella integrerade partnerskap och främjar Mazars internationella strategi. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder styrkan i vårt partnerskap i 100 länder och fördelarna med FORVIS stora nationella partnerskap i USA. Det ger oss den storlek och utökade närvaro som vi har strävat efter i USA och gör oss till ett globalt topp 10 nätverk.”

Läs gärna mer i det pressmeddelande som publicerats på Mazars.se eller Mazars.com. Har du några frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till oss.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *